Skip to content

Agencija za elektronske medije

Izvještaj Sektora za monitoring
20.01.2016.

Sektor za monitoring Agencije za elektronske medije pripremio je Informaciju o zastupljenosti dječijih, kulturnih i obrazovnih sadržaja u programima pet crnogorskih TV stanica sa nacionalnim pokrivanjem, na osnovu rezultata monitoringa obavljenog od 5. do 11. novembra 2015. godine.

Informacija sa bazom podataka može se preuzeti ovdje.

 
Izvještaj Sektora za monitoring
05.01.2016.

Sektor za monitoring Agencije za elektronske medije pripremio je Izvještaj o primjeni programskih standarda i standarda u oblasti komercijalnih AV komunikacija u programima pet crnogorskih TV stanica sa nacionalnim pokrivanjem, na osnovu rezultata monitoringa obavljenog od 5. do 11. novembra 2015. godine.

Izvještaj sa bazom podataka može se preuzeti ovdje.

 
Saopštenje za javnost
07.12.2015.

Savjet Agencije za elektronske medije je na sjednici održanoj 4. decembra 2015. godine utvrdio Predlog izmjena Pravilnika o programskim standardima u elektronskim medijima koji je od danas na petnaestodnevnoj javnoj raspravi. Rok za podnošenje predloga, sugestija i komentara je 22. decambar 2015. godine.

Savjet Agencije je utvrdio i Predlog Pravilnika o elektronskim publikacijama. Rok za podnošenje predloga, sugestija i komentara povodom ovog Predloga pravilnika je 21. januar 2016. godine.

Predlozi, sugestije i komentari, isključivo u pisanoj formi, mogu se dostaviti Agenciji za elektronske medije putem faxa: 020/201-440, elektronske pošte: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili na adresu Bulevar Svetoga Petra Cetinjskoga 9, Podgorica.

Saopštenje sa sjednice Savjeta možete preuzeti ovdje.

 
Rješenje o raspodjeli sredstava iz Fonda AEM
04.12.2015.

Na sjednici održanoj 4. decembra 2015. godine, Savjet Agencije za elektronske medije je usvojio Rješenje o raspodjeli sredstava iz Fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima na osnovu II javnog konkursa.

Rješenje Savjeta o raspodjeli sredstava možete preuzeti ovdje.

 
Saopštenje za javnost
20.11.2015.

Savjet Agencije za elektronske medije je na današnjoj sjednici donio odluku o pokretanju postupka izmjena Pravilnika o programskim standardima u elektronskim medijima. Predložene izmjene se, pored ostalog, odnose na ustanovljavanje graničnog perioda od 23 do 6 sati, kao i obaveze emitera da rijaliti programe mogu isključivo emitovati u tom periodu. Po važećem Pravilniku granični period je od ponoći do 6 sati.

Ovakva odluka Savjeta rezultat je višemjesečnih aktivnosti i analiza koje je realizovala Agencija za elektronske medije, a posebno tokom i nakon sastanka regulatornih organa iz regiona, održanog u julu ove godine u Budvi, koji je bio posvećen isključivo ovoj problematici. Izmjene Pravilnika biće predmet javne rasprave, koja će biti organizovana u narednom periodu, čije održavanje predstavlja zakonsku obavezu.

 
II konkurs za raspodjelu sredstava iz Fonda AEM
03.11.2015.

Na sjednici održanoj 2. novembra 2015. godine Savjet Agencije za elektronske medije je usvojio Odluku o raspisivanju II javnog konkursa za raspodjelu sredstava iz Fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima kao i Odluku o kriterijumima i metodologiji bodovanja prijava. Ove dokumente možete preuzeti ovdje.

Saopštenje Savjeta Agencije ovim povodom možete preuzeti ovdje.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 64 - 70 of 259
TV Web
Prigovori
Kontakt
DigiTV SEE Short

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu