Skip to content

Agencija za elektronske medije

Saopštenje za javnost
27.09.2016.

Savjet Agencije za elektronske medije je, na sjednici održanoj 23.09.2016. godine, usvojio Finansijski plan i Plan rada Agencije za elektronske medije za 2017. godinu. Na istoj sjednici, Savjet je donio Rješenje o raspodjeli sredstava iz Fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima.

Plan rada Agencije i odluku o njegovom usvajanju možete preuzeti ovdje, a Finansijski plan i odgovarajuću odluku Savjeta ovdje.

Rješenje o raspodjeli sredstava možete preuzeti ovdje a saopštenje Savjeta sa sjednice ovdje.

 
Prava i obaveze pružalaca usluga elektronskih publikacija
26.09.2016.
Imajući u vidu značaj elektronskih publikacija za ostvarivanje prava na slobodno, istinito, cjelovito, nepristrasno i blagovremeno informisanje javnosti, Agencija za elektronske medije je pozvala pružaoce usluga elektronskih publikacija da poštuju odredbe Zakona o elektronskim medijima i Pravilnika o elektronskim publikacijama. Pismo koje je ovim povodom uputila Agencije se može preuzeti ovdje.

Ona je posebno apelovala na sve one pružaoce ovih usluga koji to nijesu do sada učinili, da se registruju kod Agencije podnošenjem prijave za upis u registar elektronskih publikacija i da usklade svoj rad sa odredbama Pravilnika. Poziv za upis u registar elektronskih publikacija se može preuzeti ovdje, a Obrazac prijave za upis u registar elektronskih publikacija se može preuzeti ovdje.
 
Pismo javnim emiterima - predstavljanje podnosilaca izbornih lista
22.09.2016.

Imajući u vidu značaj i ulogu javnih emitera za objektivno i pravovremeno informisanje javnosti o svim fazama izbornog procesa, Agencija za elektronske medije podsjeća sve javne emitere na njihova prava i obaveze u vezi sa predstavljanjem podnosilaca izbornih lista.

Pismo javnim emiterima ovim povodom možete preuzeti ovdje.

 
Saopštenje
16.09.2016.
Saopštenje Savjeta Agencije za elektronske medije povodom zaštite prava i interesa maloljetnih lica u domenu političkog oglašavanja možete preuzeti ovdje
 
Izvještaj o stanju tržišta
16.09.2016.
Danas je Agencija za elektronske medije objavila Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i televizijskih programa do krajnjih korisnika zaključno sa 31.08.2016. godine.

Tekst izvještaja i saopštenje Agencije tim povodom možete preuzeti ovdje.
 
Saopštenje za javnost
08.09.2016.

Reagovanje povodom kamenovanja zgrade TV Pink M 07.09.2016. godine. 

Saopštenje možete preuzeti ovdje.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 64 - 70 of 299
TV Web
DigiTV SEE Short
Prigovori
Kontakt

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu