Skip to content

Agencija za elektronske medije

Rješenje o dodjeli prava na emitovanje radijskih programa
26.07.2016.

Savjet Agencije za elektronske medije je na sjednici održanoj 26.07.2016. godine donio Rješenje o dodjeli prava na emitovanje radijskih programa. Rješenje možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
22.07.2016.

Spisak podnosilaca prijava na javni konkurs za dodjelu prava na emitovanje radijskih programa br. 01-860 od 07.06.2016. godine, čije su prijave potpune i podnijete u predviđenom roku, možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
21.07.2016.

Informaciju o realizaciji mjera prinudne naplate stečajnim i drugim sudskim postupcima u toku I polovine 2016. godine možete preuzeti ovdje.

 
Saopštenje za javnost Savjeta AEM
19.07.2016.

Savjet Agencije za elektronske medije izražava zabrinutost zbog nedavno podnesenih amandmana Skupštini Crne Gore na postojeće medijske zakone. Radikalno mijenjanje postojeće medijske regulative nije adekvatan i održiv način da se ona unaprijedi. Ovo posebno ima težinu jer se radi o zakonima iz oblasti osnovnih ljudskih prava. Pored toga što predlozi izmjena zakona imaju niz dobrih rješenja, imaju i čitav niz loših amandmana koji mogu ozbiljno ugroziti funkcionisanje postojećeg medijskog sistema, a veliki broj medija dovesti na ivicu opstanka.

Savjet Agencije za elektronske medije je mišljenja da se o svim izmjenama medijskih zakona mora organizovati javna rasprava, prije njihovog upućivanja u redovnu proceduru Skupštine Crne Gore. Takođe smatramo da bi trebalo čuti i mišljenje eksperata Savjeta Evrope i Evropske Komisije.

Na ovaj način bi se izbjegla brzopleta rješenja koja mogu unazaditi kompletan medijski sistem u našoj državi i vratiti nas na stanje od prije petnaest godina. Zato apelujemo na Skupštinu da predložene izmjene zakona vrati na javnu raspravu, pa tek po njenom okončanju stavi na dnevni red.

 
Aktuelno
19.07.2016.

Na sjednici održanoj 18. jula 2016. godine Savjet Agencije za elektronske medije je usvojio Izvještaj o finansijskom poslovanju Agencije za prvo polugođe 2016. godine. Finansijski izvještaj i odluku Savjeta o njegovom usvajanju možete preuzeti ovdje.

Na istoj sjednici, Savjet je donio i Izvještaj o raspodjeli sredstava iz fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima, koji možete preuzeti ovdje.

 
Izvještaj o stanju tržišta
12.07.2016.

Danas je Agencija za elektronske medije objavila Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i televizijskih programa do krajnjih korisnika zaključno sa 30.06.2016. godine.

Tekst izvještaja i saopštenje Agencije tim povodom možete preuzeti ovdje.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 36 - 42 of 262
TV Web
Kontakt
DigiTV SEE Short
Prigovori

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu