Skip to content

Agencija za elektronske medije

Poziv na javnu raspravu
23.06.2011.

Na sjednici od 22. juna 2011. godine, Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je Predlog Pravilnika o uslovima i postupku izdavanja odobrenja za pružanje audiovizuelnih medijskih usluga na zahtjev i Predlog Pravilnika o komercijalnim audiovizuelnim komunikacijama.

Imajući u vidu značaj ove problematike, a saglasno članu 45 Zakona o elektronskim medijima, Agencija ovim putem upućuje poziv svim zainteresovanim subjektima, a posebno operatorima KDS/MMDS/DTH/IPTV sistema i emiterima elektronskih medija, da iznesu primjedbe, predloge i sugestije i na taj način doprinesu kvalitetu ovih dokumenata.

Predlozi pravilnika mogu se preuzeti ovdje.

Predlozi, sugestije i komentari, isključivo u pisanoj formi, mogu se dostaviti Agenciji za elektronske medije do 7. jula 2011. godine putem faxa: 020/201-440, elektronske pošte: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili na adresu Bulevar Svetog Petra Cetinjskoga 9, Podgorica.

 
Odluka SAEM o saglasnosti na izmjenu vlasničke strukture
23.06.2011.

Savjet Agencije za elektronske medije, na sjednici održanoj 22.06.2011.godine, donio je Odluku kojom se daje prethodna saglasnost za trajni prenos dozvole za prenos i emitovanje signala za "Radio Borkis".

Tekst Odluke možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
22.06.2011.

Zbog teške havarije u računskom centru kompanije koja vrši hosting, prezentacija Agencije je jedno vrijeme bila nedostupna. Sajt je ponovo u funkciji ali je odreč‘eni broj dokumenata privremeno nedostupan dok se proces restoracije podataka ne završi.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i molimo vas za strpljenje. Ukoliko vam je neki dokument hitno potreban, a još uvijek nije postavljen, možete ga zatražiti preko maila Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 
Poziv na javnu raspravu
09.06.2011.
Na sjednici od 8. juna 2011. godine, Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je Predlog  pravilnika o uslovima i postupku izdavanja odobrenja za emitovanje, Predlog Pravilnika o programskim standardima u elektronskim medijima i Predlog pravilnika o posebnim tehničkim, prostornim i kadrovskim uslovima za obavljanje djelatnosti proizvodnje i emitovanja radijskog i televizijskog programa.

Imajući u vidu značaj ove problematike, a saglasno članu 45 Zakona o elektronskim medijima, Agencija upućuje poziv svim zainteresovanim subjektima, a posebno emiterima elektronskih medija, da iznesu primjedbe, predloge i sugestije i na taj način doprinesu kvalitetu ovih dokumenata.

Predlozi sva tri Pravilnika mogu se preuzeti ovdje.

Predlozi, sugestije i komentari, isključivo u pisanoj formi, mogu se dostaviti Agenciji za elektronske medije do 22. juna 2011. godine putem faksa 020/201-440, elektronske pošte Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili pismom na adresu Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 9, 81000 Podgorica.
 
Aktuelno
31.05.2011.

Savjet Agencije za elektronske medije je na sjednici održanoj 31. 5. 2011. godine donio Odluku o visini parametara za utvrđivanje naknada za pružanje audiovizuelnih medijskih usluga.

Tekst Odluke kao i odgovarajući Pravilnik AEM možete preuzeti na linku "Podzakonska akta".

 
Poništavanje javnog nadmetanja
28.04.2011.

Savjet Agencije za elektronske medije donio je Odluku o poništavanju javnog nadmetanja za izradu idejnog rješenja znaka i logotipa Agencije za elektronske medije.

Žiri je konstatovao da nijedna od ukupno 25 dostavljenih ponuda za idejno rješenje znaka Agencije za elektronske medije ne zadovoljava kriterijume propisane konkursom.

Tekst Odluke možete preuzeti ovdje.

 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 302 - 308 of 344
Birajmo
Prigovori
Nasilje2
Kontakt

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu