Skip to content

Agencija za elektronske medije

Poziv za sjednicu Savjeta Agencije
12.01.2018.

Sjednica Savjeta Agencije za elektronske medije održaće se u ponedeljak, 15. januara sa početkom u 11 sati.  Poziv za 187. sjednicu Savjeta sa dnevnim redom možete preuzeti ovdje.

Sjednica je otvorena za medije. Molimo sve zainteresovane koji žele da prate sjednicu da se prijave putem mejl adrese: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 
Aukcija umjetnina u sluzbi borbe protiv raka dojke
21.12.2017.

Agencija za elektronske medije je učestvovala na aukciji umjetničkih djela akademskih slikara, koje je organizovana NVO “Zdrava Dona Montenegrina”. Kupovinom slike akademske slikarke Sanje Raonić, Agencija je podržala aktivnosti ove NVO u borbi protiv karcinoma dojke.

Zdrava Dona Montnegrina je društvo za borbu protiv raka dojke koje već devet godina organizuje brojne uspješne akcije, među kojima i prikupljanje sredstava za mamograf, opremanje dnevne bolnice na Klinici za onkologiju kao i doniranje računara, štampača i kopir aparata toj klinici.

Na aukciji su, pored Agencije, učestvovali humani pojedinci i privrednici i prikupljeno je 6.450 €. Cilj aukcije je bilo buđenje svijesti crnogorskih žena o važnosti redovnog pregleda dojki, kako bi sačuvale ne samo sopstveno zdravlje, već i zdravlje cijele porodice.

Fotografije sa aukcije možete pogledati ovdje.

 
Aktuelno
15.12.2017.

Sjednica Savjeta Agencije za elektronske medije održaće se u srijedu, 20. decembra sa početkom u 11 sati.  Poziv za 184. sjednicu Savjeta sa dnevnim redom možete preuzeti ovdje.

Sjednica je otvorena za medije. Molimo sve zainteresovane koji žele da prate sjednicu da se prijave putem mejl adrese: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 
Memorandum o saradnji izmedju AEM i Agencije za zaštitu konkurencije
13.12.2017.

Danas je zaključen Memorandum o saradnji između Agencije za elektronske medije (AEM) i Agencije za zaštitu konkurencije (AZZK). AEM i AZZK će zajednički uložiti dodatne napore da svojom saradnjom doprinesu povećanju stepena poštovanja načela regulacije AVM sektora.

AEM i AZZK su se saglasile da će sarađivati u oblastima od zajedničkog interesa. Saradnja se primarno odnosi na razvoj i razmjenu znanja i informacija od značaja za promociju i zaštitu konkurencije i prevenciju zloupotreba dominantnog položaja na tržištima usluga koje predstavljaju uslov za pružanje i/ili pristup AVM uslugama. Takođe, cilj Memomoranduma je unapređenje transparentnosti vlasništva i finansiranja pružalaca AVM usluga i sa njima povezanih lica u smislu Zakona o elektronskim medijima i Zakona o zaštiti konkurencije.

Memorandum o saradnji između AEM i AZZK možete preuzeti ovdje.

 
Izvještaj o stanju tržišta
13.12.2017.

Danas je Agencija za elektronske medije objavila Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i televizijskih programa do krajnjih korisnika zaključno sa 31.10.2017. godine.

Tekst izvještaja i saopštenje Agencije tim povodom možete preuzeti ovdje.

 
Zahtjev za dostavljanje ponuda
12.12.2017.

Savjet Agencije za elektronske medije je donio Odluku o pokretanju postupka javne nabavke male vrijednosti, evidentirane u Planu javnih nabavki broj 02-1034 od 17.07.2017. godine, za izbor najpovoljnijeg ponuđača za pružanje usluga revizije finansijskih iskaza Agencije za elektronske medije za 2017. godinu.

Zahtjev za dostavljanje ponuda možete preuzeti ovdje.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 29 - 35 of 356
Nasilje2
Prigovori
Kontakt
Birajmo

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu