Skip to content

Agencija za elektronske medije

Pravilnik o sistematizaciji radnih mjesta u AEM
28.03.2011.

Savjet Agencije za elektronske medije je, na predlog direktora Agencije za elektronske medije, na sjednici od 24.03.2011. godine donio Pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Agenciji za elektronske medije.

Tekst Pravilnika možete preuzeti ovdje.

 
Oglas za prijem pripravnika
16.03.2011.

Danas je u dnevnoj štampi oglašena potreba Agencije za elektronske medije za zapošljavanje jednog pripravnika, na period od 12 mjeseci.

Potrebni uslovi su završene studije društvenih nauka (VII–1 stepen), aktivno znanje engleskog jezika (viši ili konverzacijski nivo) i poznavanje rada na računaru.

Kandidati dostavljaju:

- CV

- kopiju diplome ili uvjerenja o završenim studijama,

- izvod iz evidencije ličnog kartona nezaposlenih (ZZZCG).

Ukoliko posjeduju, kandidati mogu dostaviti i dokaze o stečenom znanju jezika ili rada na računaru, kao i bilo koji drugi dokaz o posebnim znanjima ili vještinama.

Zainteresovani kandidati dokumentaciju mogu poslati poštom ili predati u prostorijama Agencije za elektronske medije (Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 9, Podgorica), poslati na fax +382 20 201 440, ili na mail ard@ardcg.org

Oglas je otvoren do 24.03.2011. godine do 16:00 h.

 
Kodeks Agencije za elektronske medije
04.03.2011.
Savjet Agencije za elektronske medije na sjednici od 01.03.2011. godine donio je  Kodeks ponašanja u Agenciji za elektronske medije. Kodeks ponašanja čini skup standarda i pravila ponašanja koji se odnose na članove Savjeta Agencije, zaposlene u Agenciji i lica angažovana za obavljanje privremenih poslova u vršenju aktivnosti iz nadležnosti Agencije za elektronske medije, kao i prema građanima i u međusobnim odnosima zaposlenih.

Tekst kodeksa mozete preuzeti ovdje.
 
Aktuelno
04.03.2011.
Odgovor Agencije za elektronske medije Uniji lokalnih javnih radio-difuznih servisa povodom usaglašavanja rada i organizacije ovih medijskih kuća sa Zakonom o elektronskim medijima možete preuzeti ovdje.
 
Javni poziv
04.03.2011.

Savjet Agencije za elektronske medije objavljuje Konkurs za idejno rješenje znaka i logotipa Agencije za elektronske medije. Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica sa i van teritorije Crne Gore da dostave ponudu za izradu vizuelnog identiteta Agencije za elektronske medije.

Odluku Savjeta AEM o pokretanju javnog nadmetanja, Odluku o izboru žirija i tekst Konkursa možete preuzeti ovdje.

 
Saopštenje za javnost
02.03.2011.

Privrednom društvu "Pink M Company" d.o.o. iz Podgorice, emiteru TV programa "Pink M", izrečena je upravno-nadzorna mjera upozorenje povodom emitovanja neprimjerenih sadržaja u okviru rialiti-programa "Dvor".

Emiteru je naloženo da usaglasi emitovanje televizijskog programa sa izdatom dozvolom, da prilikom emitovanja programskih sadržaja vodi računa o programskim standardima definisanim propisima u Crnoj Gori i da cjelokupan rialiti-program „Dvor“, propisno označen, emituje isključivo u graničnom periodu od 23:00 do 06:00 časova.

Odluku o izricanju upozorenja možete preuzeti ovdje, a saopštenje Agencije ovdje.

 
Još...
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 260 - 266 of 288
Kontakt
Prigovori
TV Web
DigiTV SEE Short

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu