Skip to content

Agencija za elektronske medije

Oduzimanje odobrenja za emitovanje za tri radijska emitera
28.09.2012.

Direktor Agencije za elektronske medije je, u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima i rješenjima Agencije za elektronske komunikacije,  donio rješenja o oduzimanju dozvola za emitovanje radijskog programa za emitere "Radio Amigo", "Radio Gorica" i "Radio IN".

Pomenuta rješenja sa obrazloženjem za svakog pojedinog emitera možete preuzeti ovdje.

 
Saopštenje za javnost Savjeta AEM
25.09.2012.

Savjet Agencije za elektronske medije je, na sjednici održanoj 24.09.2012. godine, usvojio Finansijski plan AEM (preuzmite ovdje) i Plan rada AEM (dostupan ovdje) za 2013. godinu.

Takođe, nakon razmatranja potpunih i blagovremenih prijava na javni konkurs raspisan krajem juna ove godine, Savjet Agencije je donio Rješenje o dodjeli prava na emitovanje. Rješenje, koje možete preuzeti ovdje, je doneseno u skladu sa kriterijumima iz Javnog konkursa i Metodologijom bodovanja prijava.

Saopštenje za javnost Savjeta sa 41. sjednice možete preuzeti ovdje.

 
Javna rasprava: nacrt Zakona o elektronskim komunikacijama
11.09.2012.

Predloge, sugestije i komentare Agencije za elektronske medije povodom nacrta Zakona o elektronskim komunikacijama možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
13.08.2012.

Savjet Agencije za elektronske medije objavio je spisak podnosilaca prijava na javni konkurs za dodjelu prava na emitovanje radijskih programa čije su prijave potpune i podnijete u predviđenom roku.

Spisak možete preuzeti ovdje.

 
Saopštenje za javnost - OI London 2012
01.08.2012.

Na inicijativu Udruženja kablovskih operatora, u Agenciji za elektronske medije je održan sastanak sa predstavnicima operatera i Radio-televizije Crne Gore povodom brojnih prigovora gledalaca na mogućnost praćenja prenosa sa OI u Londonu.

Tekst saopštenja možete preuzeti ovdje.

 
Javni poziv za raspravu o tekstu Zakona o elektronskim komunikacijama
29.07.2012.
Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije pokrenulo je javnu raspravu o tekstu Zakona o elektronskim komunikacijama, koja će trajati do 10. septembra 2012. godine.  

Teksta Zakona o elektronskim komunikacijama objavljen je na web sajtu Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije na adresi http://www.mid.gov.me/biblioteka/predlozi-zakona, na portalu eUprave (http://www.euprava.me) i u dnevnom listu “Pobjeda“ od 27. jula 2012. godine.

Više informacija o načinu učešća u javnoj raspravi možete naći na veb portalu Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije  kao i na portalu e-Uprave.
 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 239 - 245 of 317
TV Web
Kontakt
DigiTV SEE Short
Prigovori

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu