Skip to content

Agencija za elektronske medije

Posjeta šefa Misije OEBS u Crnoj Gori Agenciji
29.06.2011.
Šef Misije OEBS u Crnoj Gori, gospodin Šarunas Adomavičijus, posjetio je danas Agenciju za elektronske medije i razgovarao sa predsjednikom Savjeta Rankom Vujovićem i direktorom Abazom Džafićem.

Saopštenje za medije povodom posjete OEBS možete preuzeti ovdje, a fotografije sa susreta ovdje.

 
Aktuelno
27.06.2011.
Državna revizorska institucija je objavila konačni izvještaj o reviziji Godišnjeg finansijskog izvještaja Agencije za elektronske medije za 2010. godinu.

Konačni izvještaj DRI možete preuzeti ovdje.
 
Poziv na javnu raspravu
23.06.2011.

Na sjednici od 22. juna 2011. godine, Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je Predlog Pravilnika o uslovima i postupku izdavanja odobrenja za pružanje audiovizuelnih medijskih usluga na zahtjev i Predlog Pravilnika o komercijalnim audiovizuelnim komunikacijama.

Imajući u vidu značaj ove problematike, a saglasno članu 45 Zakona o elektronskim medijima, Agencija ovim putem upućuje poziv svim zainteresovanim subjektima, a posebno operatorima KDS/MMDS/DTH/IPTV sistema i emiterima elektronskih medija, da iznesu primjedbe, predloge i sugestije i na taj način doprinesu kvalitetu ovih dokumenata.

Predlozi pravilnika mogu se preuzeti ovdje.

Predlozi, sugestije i komentari, isključivo u pisanoj formi, mogu se dostaviti Agenciji za elektronske medije do 7. jula 2011. godine putem faxa: 020/201-440, elektronske pošte: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili na adresu Bulevar Svetog Petra Cetinjskoga 9, Podgorica.

 
Odluka SAEM o saglasnosti na izmjenu vlasničke strukture
23.06.2011.

Savjet Agencije za elektronske medije, na sjednici održanoj 22.06.2011.godine, donio je Odluku kojom se daje prethodna saglasnost za trajni prenos dozvole za prenos i emitovanje signala za "Radio Borkis".

Tekst Odluke možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
22.06.2011.

Zbog teške havarije u računskom centru kompanije koja vrši hosting, prezentacija Agencije je jedno vrijeme bila nedostupna. Sajt je ponovo u funkciji ali je odreč‘eni broj dokumenata privremeno nedostupan dok se proces restoracije podataka ne završi.

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i molimo vas za strpljenje. Ukoliko vam je neki dokument hitno potreban, a još uvijek nije postavljen, možete ga zatražiti preko maila Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

 
Poziv na javnu raspravu
09.06.2011.
Na sjednici od 8. juna 2011. godine, Savjet Agencije za elektronske medije usvojio je Predlog  pravilnika o uslovima i postupku izdavanja odobrenja za emitovanje, Predlog Pravilnika o programskim standardima u elektronskim medijima i Predlog pravilnika o posebnim tehničkim, prostornim i kadrovskim uslovima za obavljanje djelatnosti proizvodnje i emitovanja radijskog i televizijskog programa.

Imajući u vidu značaj ove problematike, a saglasno članu 45 Zakona o elektronskim medijima, Agencija upućuje poziv svim zainteresovanim subjektima, a posebno emiterima elektronskih medija, da iznesu primjedbe, predloge i sugestije i na taj način doprinesu kvalitetu ovih dokumenata.

Predlozi sva tri Pravilnika mogu se preuzeti ovdje.

Predlozi, sugestije i komentari, isključivo u pisanoj formi, mogu se dostaviti Agenciji za elektronske medije do 22. juna 2011. godine putem faksa 020/201-440, elektronske pošte Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili pismom na adresu Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 9, 81000 Podgorica.
 
Još...
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 225 - 231 of 269
TV Web
Prigovori
DigiTV SEE Short
Kontakt

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu