Skip to content

Agencija za elektronske medije

Aktuelno
05.11.2013.

Agencija za elektronske medije organizovala je sastanak sa predstavnicima Ministarstva kulture, Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, KDS/MMDS/IPTV/DTH i mobilnih operatora, javnog servisa i komercijalnih emitera, povodom Nacrta zakona o kinematografiji i predloženog modela finansiranja Filmskog fonda.

Saopštenje Agencije ovim povodom možete preuzeti ovdje, a fotografije sa sastanka možete pogledati u Galeriji.

 
Saopštenje za javnost
30.10.2013.

Danas je u Agenciji za elektronske medije održan sastanak sa predstavnicima kablovskih operatora u cilju razmjene mišljenja i sagledavanja aktivnosti za unapređenje njihovog rada.

Saopštenje za javnost povodom sastanka možete preuzeti ovdje a fotografije sa skupa ovdje.

 
Aktuelno
18.10.2013.

Juče je održan sastanak predstavnika Agencije sa rukovodstvom slovenačkog Zavoda za ostvarivanje prava autora, izvođača i proizvođača audiovizuelnih radova i predstavnicima nevladine organizacije za zaštitu prava autora audiovizuelnih djela i nosilaca srodnih prava u Crnoj Gori, ”A–Prava”.

Saopštenje Agencije ovim povodom možete preuzeti ovdje a fotografije sa sastanka možete pogledati u Galeriji.

 
Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije
08.10.2013.

Danas je Agencija za elektronske medije objavila Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i televizijskih programa do krajnjih korisnika na kraju trećeg kvartala 2013. godine.

Tekst izvještaja i saopštenje Agencije tim povodom možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
01.10.2013.

Savjet Agencije za elektronske medije donio je Odluku o davanju saglasnosti na izmjene Plana raspodjele radio-difuznih frekvencija. Odluku možete preuzeti ovdje.

Savjet je takođe donio Rješenje o davanju saglasnosti za promjenu vlasničke strukture "M.D. Company" d.o.o. iz Podgorice. Rješenje možete naći ovdje.

 
Saopšetnje za javnost
30.09.2013.

Savjet Agencije za elektronske medije je na 58. sjednici, održanoj 27. septembra 2013. godine, razmatrao Finansijski plan i Plan rada Agencije za 2014. godinu.

Finansijski plan AEM sa Odlukom o njegovom usvajanju možete preuzeti ovdje, a Plan rada sa odgovarajućom Odlukom ovdje.

Na ovoj sjednici Savjet je usvojio i Odluku o visini parametara za utvrđivanje naknada za pružanje AVM usluga u 2014. godini, koju možete preuzeti ovdje.

 
<< Početak < Prethodna 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 211 - 217 of 332
Prigovori
Kontakt
Nasilje2
Birajmo

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu