Skip to content

Agencija za elektronske medije

Aktuelno
21.03.2018.

Danas je Savjet Agencije za elektronske medije donio Odluku o raspodjeli sredstava iz Fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima.

Odlukom će se raspodijeliti sredstava iz Fonda prikupljenih u periodu od 01.07.2016. do 02.03.2017. godine, u iznosu od 264.280,78 EUR za programske grantove za povećanje obima, strukture i raznovrsnosti ponude sadržaja posvećenih tematskim oblastima od javnog interesa.

Takođe, Savjet je emiteru TV programa „Televizija Atlas“ dao saglasnost za značajnu promjenu strukture televizijskog programa „Televizija Atlas“, u odnosu na strukturu programa koju je dostavio prilikom izdavanja odobrenja za emitovanje.

Tekst Odluke o raspodjeli sredstava iz Fonda Agencije za pomoć komercijalnim radio emiterima možete pogledati ovdje, a Saglasnost za značajnu promjenu strukture televizijskog programa „Televizija Atlas“ ovdje.

 
Saopštenje za javnost
20.03.2018.

Predstavnici misije za posmatranje predsjedničkih izbora 2018 u Crnoj Gori (OSCE/ODIHR) Tana de Zulueta, šefica misije i Giuseppe Milazzo, medijski analitičar danas su bili u radnoj posjeti Agenciji za elektronske medije gdje su razgovarali sa direktorom Agencije Abazom Belim Džafićem i saradnicima.

Ovom prilikom razmijenjeni su stavovi o izmjenama Zakona o elektronskim medijima koje se odnose na obaveze Agencije i elektronskih medija u toku izborne kampanje.

Direktor Džafić je predstavio aktivnosti koje je Agencija za elektronske medije preduzela u cilju primjene izmjene Zakona o elektronskim medijima, a koje se odnose na: političko oglašavanje i izbornu kampanju.

Šefica misije Tana de Zulueta je istakla da su započeli sa monitoringom medija tokom predizborne kampanje, kao i da će pratiti usklađenost obaveza prema sprovođenju izbora i da će posmatrati da li je cjelokupni postupak u skladu sa lokalnim zakonodavstvom.

Zaključeno je da ovaj sastanak predstavlja nastavak dobre saradnje Agencije i OSCE/ODIHR-a.

Fotografije sa sastanka možete preuzeti ovdje.

 
Aktuelno
19.03.2018.

Agencija za elektronske medije je, u skladu sa Zakonom o elektronskim medijima, objavila Pregled podataka o transparentnosti vlasništva pružalaca AVM usluga u Crnoj Gori za 2017. godinu.

Pregled podataka možete pogledati ovdje.

 
Poziv za sjednicu Savjeta Agencije
19.03.2018.

Sjednica Savjeta Agencije za elektronske medije održaće se u srijedu, 21. marta sa početkom u 11 sati.  Poziv za 197. sjednicu Savjeta sa dnevnim redom možete preuzeti ovdje.

Sjednica je otvorena za medije. Molimo sve zainteresovane koji žele da prate sjednicu da se prijave putem mejl adrese: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Mediji koji se ne prijave neće moći prisustvovati sjednici.

 
Aktuelno
16.03.2018.

Direktor Agencije Abaz Beli Džafić, sa saradnicima, juče se sastao sa Vojislavom Raonićem, liderom tima za implemetaciju Regionalnog projekata Evropske komisije za podršku javnim medijskim servisima u zamljama Zapadnog Balkana, i sa Željkom Lekić Subašić, zamjenicom lidera projektnog tima.

Postignuta je saglasnost o značaju saradnje javnih servisa šest zemalja regiona i sprovođenja reformskog procesa u njihovim medijskim servisima.

Saopštenje za javnost sa sastanka možete preuzeti ovdje a prateće fotografije možete pogledati ovdje.

 
Poziv za sjednicu Savjeta Agencije
14.03.2018.

Sjednica Savjeta Agencije za elektronske medije održaće se u petak, 16. marta 2018. godine sa početkom u 12 sati.  Poziv za 196. sjednicu Savjeta sa dnevnim redom možete preuzeti ovdje.

Sjednica je otvorena za medije. Molimo sve zainteresovane koji žele da prate sjednicu da se prijave putem mejl adrese: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. .

Mediji koji se ne prijave neće moći prisustvovati sjednici. 

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 7 of 352
Prigovori
Nasilje2
Kontakt
Birajmo

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu