Skip to content

Agencija za elektronske medije

Aktuelno
22.01.2018.

Danas je Savjet Agencije za elektronske medije usvojio Predlog Pravilnika o pravima i obavezama emitera tokom kampanje za izbore za Predsjednika Crne Gore koji će biti održani 15. aprila 2018. godine.

Uvažavajući značaj problematike koja se reguliše ovim Pravilnikom, a imajući u vidu činjenicu da je Zakonom o elektronskim medijima propisano da Savjet AEM ovaj Pravilnik donosi u roku od 7 dana od dana raspisivanja izbora, SAEM će tekst predloga Pravilnika dostaviti svim emiterima, Državnoj izbornoj komisiji i parlamentarnim strankama.

SAEM ovim putem upućuje poziv svim zainteresovanim subjektima, a posebno emiterima, da dostave primjedbe, predloge i sugestije i na taj način doprinesu kvalitetu ovih dokumenata.

Predlozi, sugestije i komentari, isključivo u pisanoj formi, mogu se dostaviti Agenciji za elektronske medije do 24. januara 2018. godine u 12 časova, putem faksa 020/201-440, elektronske pošte Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , ili na adresu Bulevar Svetoga Petra Cetinjskoga 9, Podgorica.

Predlog pravilinka možete preuzeti ovdje, a saopštenje za javnost sa sjednice savjeta ovdje

 
< Prethodno   Sledeće >
Prigovori
Nasilje2
Birajmo
Medijska pismenost

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu