Skip to content

Agencija za elektronske medije

Aktuelno
13.04.2017.

Na sjednici održanoj 13.04.2017. godine, Savjet Agencije za elektronske medije je usvojio Izvještaj o finansijskom poslovanju Agencije za elektronske medije za 2016. godinu i upoznao se sa Izvještajem ovlašćenog nezavisnog revizora o finansijskim iskazima Agencije za 2016. godinu. Takođe, Savjet je usvojio i Izvještaj o radu Agencije za elektronske medije za 2016. godinu.

Usvojeni izvještaji imaju za cilj da pruže uvid u cjelinu procesa poslovanja Agencije. Zasnovani su na relevantnim pokazateljima i strukturirani na način da obezbjeđuju potpunu i preciznu elaboraciju načina finansiranja, usmjeravanja sredstava i ostvarenih efekata po tom osnovu, kao i informacije o ostvarivanju obaveza Agencije, direktno propisanih zakonom ili relevantnim podzakonskim aktima.

Tokom prethodne godine Agencija za elektronske medije je uspjela da obezbijedi efikasno funkcionisanje i ostvarivanje planiranih ciljeva. Ovakav rezultat ostvaren je zahvaljujući stalnoj internoj kontroli, kao i redovnim i cjelovitim analizama rezultata poslovanja.

Savjet Agencije je ovim povodom izdao saopštenje koje možete preuzeti ovdje.

 
< Prethodno   Sledeće >
Nasilje2
Medijska pismenost
Prigovori
Birajmo

Mailing lista

Prijavite se na mailing listu